El passat 27 d’octubre PIMEC Lleida va celebrar la 5a edició del Lleida Empresa, la gran trobada anual de la petita i mitjana empresa de Lleida, a l’auditori Leandre Cristòfol del Palau de Congressos de La Llotja, de Lleida.

Aquesta és una trobada de referència en l’àmbit empresarial per al teixit de la micro, petita i mitjana empresa, i per a les persones autònomes del territori. Un espai per a compartir experiències, generar noves sinergies i fomentar el networking entre els empresaris i empresàries de la província de Lleida i de les pimes.

Durant l’acte, igual que en edicions anteriors PIMEC va lliurar un diploma de reconeixement als socis més antics, enguany l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell ha estat un dels socis reconeguts de PIMEC Lleida.

Enllaç nota de premsa de PIMEC LLEIDAhttps://www.pimec.org/ca/institucio/sala-premsa/notes-premsa/pimec-lleida-encoratja-pimes-persones-autonomes-aprofitar