Benvolguda s貌cia, benvolgut soci,

Molts de vosaltres, a causa de la crisi sanit脿ria que estem vivint en aquests moments, heu hagut d’aturar o heu vist redu茂da la vostra activitat econ貌mica, ocasionant aix貌 una p猫rdua d’ingressos.

Durant el mes de maig a conseq眉猫ncia d鈥檃questa situaci贸 va sortir una subvenci贸 des del Consorci de Comer莽 Artesania i Moda de Catalunya per generar models de negoci competitius, prestigiar els sectors i acompanyar-ho de la transformaci贸 digital. Des de l’AEAU vam considerar interessant demanar aquest ajut per totes les empreses que formeu part d’aquesta associaci贸 i ajudar-vos a treure m茅s rendiment de les vostres xarxes socials i p脿gina web, aquells que en tingueu.

脡s per aquest motiu que hem elaborat una proposta d’unes c脿psules formatives de diferents nivells per tal de donar coneixement i proporcionar eines en el m贸n digital i aix铆 contrarestar aquesta situaci贸.

Aquestes c脿psules han estat elaborades per Adriana V脿zquez, gestora de Xarxes Socials i Copywriter.

El contingut de les c脿psules 茅s:

  1. Introducci贸 a les Xarxes Socials.
    Disponible a partir d鈥檃vui.
  2. Crear contingut per les Xarxes.
    Disponible a partir del 01.02.2021
  3. Instagram com a eina de venda.
    Disponible a partir del 15.02.2021
  4. M猫triques i estad铆stiques. Qu猫 茅s important tindre en compte?
    Disponible a partir del 01.03.2021

Aix铆 mateix ens agradaria convidar-vos a la sessi贸 de resoluci贸 de dubtes de la primera c脿psula, a c脿rrec de l鈥橝driana V脿zquez el dilluns 25 de gener a les 20h a trav茅s de Zoom.

Si ja ets soci de l鈥橝EAU, tens acc茅s directe des del teu mail.聽