PROEMOTION SL

 • pro6
 • pro1
 • pro2
 • pro3
 • pro4
 • pro5

Place Category: Arts gràfiques / Comunicació / Publicitat

Perfil
Perfil
Mapa
 • C/ Germandat de Sant Sebastià n.37, 25700, La Seu d’Urgell, Lleida
    665 238 853
   info@proemotion.es
  www.proemotion.es

  PROEMOTION, UNA IMPRESSIÓ REVOLUCIONARIA.

  A Proemotion som un equip format per professionals de les arts gràfiques, el màrqueting i la publicitat amb més de 20 anys d’experiència en el sector. La nostra intenció és oferir a tot tipus de professionals, empreses i particulars, la possibilitat d’imprimir i personalitzar un ampli ventall de productes de forma ràpida, senzilla i econòmica. En el nostre catàleg de productes hi podeu trobar més de 5.000 referències.

  Els nostres serveis:

  Impressió de petit format
  Targetes de visita, flyers, paper de carta, carpetes, sobres, *bloc de notes, targetes postals, etiquetes, adhesius 3D, etc.

  Impressió de gran format
  Lones i microperforats, materials rígids, vinils adhesius, cartells alta qualitat, tanques publicitàries, mupis, etc.

  Packaging
  Caixes estàndard, caixes per a ampolles, caixes ovalades, packaging personalitzat, etc.

  Expositors
  Roll up, Pop up, banderes, photocall, expositors per a fires, expositors de sobretaula, display de sòl, mostradors per a esdeveniments, etc.

  Tèxtil
  Samarretes, polos, jerseis, dessuadores, roba tècnica, roba de treball, uniformes esportius, complements. Disseny i personalització de peces.

  Promocional
  Regal publicitari i promocional per a empreses, memòries usb, lanyards, xapes, globus, etc.

  Atenció personalitzada
  Proporcionem un servei integral als clients amb un assessorament professional i personalitzat en cada treball.

  Preus econòmics i qualitat
  Utilitzem un sistema d’automatització i optimització d’impressió que ens permet oferir uns preus fins a un 50% més barats que els de la seva impremta tradicional sense renunciar a la qualitat.

  El nostre equip compta amb professionals altament qualificats que utilitzen tècniques d’impressió i programes informàtics específics per a la producció.

  Apliquem tecnologies d’impressió offset i digital, tall amb plòter i encuny amb les màquines més modernes.

  Disposem d’un departament de disseny gràfic especialitzat en la realització de projectes de comunicació visual i d’identitat corporativa. Capaç de donar sempre resposta a la demanda de les noves tendències promocionals. Si desitja imprimir algun dels nostres productes però no té el disseny, en el nostre departament ens ocuparem del mateix i l’assessorarem en l’elecció de materials i acabats perquè obtingui el millor resultat.

  El nostre equip de preimpressió analitza les necessitats del client i estudia la millor solució perquè la impressió sigui un èxit.

  El departament de màrqueting és un departament clau dins de la nostra empresa. Ens ajuda a satisfer les necessitats del consumidor d’una forma honesta i responsable.

  www.proemotion.es

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.