D’en莽脿 que va comen莽ar l’actual situaci贸 excepcional pel Covid19 els aut貌noms han estat molt colpejats.
Dilluns es va obrir un ajut per aut貌noms de 20 milions d’euros en una sola ajuda de 2.000 euros. Amb aix貌 nom茅s n’hi havia per a 10.000 aut貌noms, dels 100.000 professionals que entraven dins els criteris establerts per rebre l’ajuda.
脡s evident que un cop m茅s el Govern ha errat estimant c脿lculs.
Hem rebut queixes per parts d’alguns socis aut貌noms per la mala gesti贸 de la tramitaci贸 dels ajuts.
Des de l’Associaci贸 d’Empresaris de l’Alt Urgell com a entitat multi sectorial, tenim el comprom铆s de defensar els nostres associats, dels quals la majoria s贸n aut貌noms, per aix貌 volem expressar el nostre malestar per la mala gesti贸 dels ajuts.
Demanem al govern responsabilitat i comprom铆s davant d’un col鈥ectiu actualment molt vulnerable com s贸n els aut貌noms, els quals necessiten molta ajuda per poder tirar endavant i no ajuts creats amb falses esperances.

A m茅s a m茅s com a socis de PIMEC tamb茅 els hi hem fet arribar la nostra queixa.