El passat 4 d’octubre Pimec Lleida va renovar la seva Comissió Executiva i la Sra. Laia Blasi, com a presidenta de l’AEAU, en passarà a formar part.

El comité s’ha renovat en un 20% i hi ha una representació del 24% de dones empresàries. Pel que fa a la representació per sectors a la nova executiva, un 24% són empreses de serveis, un 19% són de l’àmbit del comerç, un 14% són industrials, un 5 % de la construcció, un 5% d’agropequari i el 33% restant són col·lectius.

Jaume Saltó tindrà com a vicepresidents els empresaris Manel Llaràs (Cial Llaràs) i Álvaro Perera (Semic) i l’empresària Laura Sánchez (Ap! Lleida). La resta de membres que ocuparan una vocalia són: Borja Solans (Gabinet Casas), Cristina Martínez (Dressing Balaguer), Estanislau Grau (FEMEL), Eva Ramos (ILERDECO), Ferran Alemany (Torrons i Mel Alemany), Francesc Roig (Promisol), Joan Carles Massot (JARC), Josep Mª Roig (Gremi d´Instal·ladors de Lleida), Laia Blasi (Ass. Emp. Alt Urgell), Marc Antoni Cerón (Ilerda Serveis), Pilar Marqués (Gremi de Forners de les terres de Lleida), Ramon Batalla (Espresso 95), Ramon Solsona (Federació d’Hosteleria i Turisme de Lleida), Ricard Vizcarra (Ecostudi), Xavier Caufapé (ILLO Oftalmologia), Xavier Ferrer (Climatización Saufer) i Xavier Solé (Equiptank Engineering).