.

El passat 8 de juny es va celebrar a la Sala de la Immaculada de la Seu d’Urgell, la final del IX Concurs d’Emprenedors de l’Alt Pirineu i Aran, el VI Concurs d’Iniciatives Emprenedores de la Formació Professional i el II Elevator Pitch, organitzats conjuntament pel col.legi La Salle i l’AEAU.

Prèviament, el dia 7 de juny, s’havia dut a terme una fase de preselecció, entre els més de 40 projectes presentats per part de centres de tot Catalunya, per escollir els que van passar a la final.

Els guanyadors van ser, en categoria ESO, Laura Ruiz, amb el projecte Bici Bike (La Salle la Seu d’Urgell), en categoria CF Grau Mitjà, Talismà (La Salle la Seu d’Urgell) i en categoria CF Grau Superior, Play & Learn (Salesians de Sant Vicens dels Horts).

En aquesta edició es va comptar amb la col·laboració dels Grans Magatzems Pyrénées-Andorra, de Peusa i de Caixabank, que van aportar els premis pels guanyadors de les diferents categories.