El passat divendres, 17 de novembre, va tenir lloc la trobada anual de l’Associació, a l’Hotel El Castell de Ciutat.
L’esdeveniment va comptar amb prop de 130 assistents, que formen part del teixit empresarial, associatiu i institucional de la comarca, a més de d’altres personalitats com el president de Pimec, el Sr. Josep González, o el president de la Confederació Empresarial Andorrana, el Sr. Xavier Altimir.

L’acte estava patrocinat per Caixabank, Banco Santander, Bankinter, Banc Sabadell i BBVA-CX, a més de comptar amb la col·laboració de l’IDAPA i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

Cada any l’acte estava apadrinat per una personalitat rellevant en l’àmbit empresarial, i aquesta vegada era el Sr. Jordi Urbea, director general de l’empresa de publicitat Ogilvy Barcelona, que va realitzar una ponència amb el títol “12 grans canvis del màrqueting dels propers cinc anys. Ser local per ser global”.

En aquesta ocasió, coincidint amb la desena edició, els assistents van poder gaudir també d’un espectacle a càrrec dels Diables de l’Alt Urgell i de múltiples fets durant tota la vetllada. A més, es va reconèixer tres empreses que feien 25 anys, Pirineu Automoció, Sto La Seu i la Clínica Dental Remei Gomà, i l’Hotel Andria que ja supera de llarg el centenari.