FOTOS

Si voleu veure fotos de l’acte, seguiu l’enllaç

📸

https://photos.app.goo.gl/WFG8y2KPS7HP98s26

El passat 17 de juny (20.30 h), va tenir lloc la 13a edició de La Nit de l’Empresariat a l’Hotel Andria de la Seu d’Urgell, amb un sopar ofert conjuntament per aquest establiment i pel Restaurant Arbeletxe. A més dels socis de l’entitat, vam comptar amb la presència de representants de l’administració local i comarcal i d’altres entitats que hi estan vinculades, com ara Cambra de Comerç de Lleida.

Com cada any, aquest esdeveniment pretén generar “un espai de relació entre els associats i altres agents per fomentar el treball conjunt, crear sinergies i afavorir la dinamització del territori”. També s’aborden temes d’actualitat, a través de la conferència que realitza una personalitat rellevant en l’àmbit empresarial. Enguany s’hi ha convidat Teresa Vallès, cofundadora i directora general de la firma de làctics Pastoret de la Segarra. Vallès va oferir una ponència sobre els 30 anys de funcionament d’aquesta marca, el seu “compromís amb l’entorn i aposta pels productors locals” i la “innovació al servei de la tradició”.

Tanmateix, durant l’acte igual que en anteriors edicions es va fer l’entrega de diplomes a les empreses que enguany celebren el seu 25è i 50è aniversari per la seva trajectòria professional i al seu lideratge empresarial.
Les empreses, a les quals, se’ls hi va atorgar el diploma de reconeixement, varen ser:
PERRUQUERIA WEDY’S – 25 anys,
Clínica dental MOGGIANO – 25 anys
NEUMÁTICOS SEGRE – 50 anys