El passat divendres 15 de novembre es va celebrar la trobada anual de la nostra Associació, sota el nom de “Nit de l’Empresariat”, a l’hotel El Castell de Ciutat.

Aquesta dotzena edició va comptar amb la presència de 128 assistents, que durant l’aperitiu van poder tastar diversos productes d’empreses locals. Des de l’AEAU es vol agrair la col·laboració d’Embotits Obach, Ca l’Andreu, Cooperativa Cadí i Xarcuteria Pagès.

Al finalitzar el sopar la Sra. Helena Guardans i Cambó va oferir una ponència amb el nom: Activant 4 factors d’èxit en el segle XXI

  1. Innovació
  2. Talent
  3. Formació
  4. Transformació

Guardans ens va explicar com a experiència personal, l’evolució de la seva empresa, la qual va obrir amb l’any 1994 amb 4 treballadors, que actualment encara continuen. En aquest moment disposa d’una plantilla de 4.000 persones.

Posteriorment la sra. Helena també va respondre a les preguntes dels assistents la majoria sobre, com adaptar claus d’èxit al nostre territori i de com aconsegueixen no aturar-se per continuar creixent.

Podeu veure informació de l’esdeveniment en els enllaços.

https://photos.app.goo.gl/89TWYJp1e3iSCfAq6

http://www.pirineustv.cat/2019/11/18/la-12a-nit-empresarial-de-lalt-urgell-reuneix-128-empresaris/