El proper 9 de novembre tindrà lloc una nova edició de la “Nit de l’Empresariat” a l’Hotel El Castell de Ciutat.

Aquest sopar pretén ser un punt de trobada dels nostres socis en un ambient més distès. També es comptarà amb la presència de representats de l’administració pública comarcal i de d’altres associacions empresarials de dins i fora de la comarca.

En aquesta ocasió, comptarem amb la presència de la Sra. Anna Gener, presidenta i CEO de Savils Aguirre Newman Barcelona. A més, també és membre de la Junta Directiva de PIMEC, de la Junta Directiva del Barcelona Urban Clúster i de la Junta Directiva del Círculo Ecuestre, és Consellera de l’Observatori Dona Empresa Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona, és Patrona de la Fundación Cares i membre de la Comissió Executiva de Barcelona Global. També és vicepresidenta de l’associació 50 a 50, que reivindica més presència de dones en el món de l’empresa.