MAFRISEU

 • mafriseu1
 • mafriseu2
 • mafriseu3
 • mafriseu4

Place Category: Alimentació

Perfil
Perfil
Mapa
 • Partida de St Esteve, 6 – 25700 La Seu d’Urgell (Lleida)
  973 35 14 92
   mafriseu@mafriseu.com
  www.mafriseu.com

  Mafriseu és una industria càrnia de tradició familiar nascuda l’any 1961, a la Seu d’Urgell. Elaborem bona part dels nostres productes amb certificació ecològica, com la vedella IGP, el porc i el xai. També produïm carn de poltre d’alta muntanya i  elaborats carnis.

  A Mafriseu, es disposa d’escorxador propi, cambres de maduració, sales d’especejament, filetejat, fabricació i envasat tot en una mateixa ubicació.

  Fem un producte natural perquè som conscients que l’alimentació és un dels determinants més clars de la nostra salut.

  RELACIÓ AMB EL MEDI
  Treballem per una producció sostenible i la  conservació del territori.

  La nostra activitat respecte l’equilibri natural de l’entorn i per això col·laborem amb la ramaderia sostenible que utilitza respectuosament els recursos de l’Alt Pirineu.

  Ens ocupem de coordinar el procés productiu i desenvolupar l’elaboració i comercialització per que aquesta carn de qualitat i propietats úniques.

  Els nostres segells de qualitat: IGP i PRODUCCIÒ ECOLÓGICA
  Una Indicació Geogràfica Protegida (IGP) és una figura de protecció que atorga la Unió Europea per tal de distingir els productes que destaquen per la seva qualitat i pel seu control en el procés de producció i elaboració.  La Bruneta “IGP Vedella dels Pirineus Catalans” és l’única carn de vedella de Catalunya que ha aconseguit aquest reconeixement, un projecte nascut fa més de 25 anys.

  “Bruneta”, l’única vedella dels Pirineus Catalans amb IGP

  Després del seu sacrifici, les canals seleccionades se sotmeten a un procés de maduració que dura com a mínim 7 dies i que permet aconseguir la textura i el sabor característic d’aquesta carn.

  SOLINEU
  Elaborem productes frescos com les hamburgueses, botifarres, salsitxes, mandonguilles, carns picades o broquetes.

  “Trotet”, el poltre autòcton del Pirineu
  La carn de poltre Trotet prové de la raça autòctona cavall pirinenc català, es crien amb total llibertat per les muntanyes del Pirineu, alletats per les seves mares i menjant pastures fresques i una barreja de cereals. Els beneficis d’una carn saludable.

  • Carn tendra de fàcil digestió apta per persones que necessiten una gran aportació energètica.Rica en proteïnes i vitamines, especialment la B6, que incrementa el rendiment muscular.
  • Ofereix una gran aportació de minerals com el fòsfor, el magnesi, el zinc i el coure, necessaris pel nostre metabolisme diari.
  • Pel seu alt contingut de ferro és ideal pels infants i per l’alimentació de malalts amb anèmia.
  • Alta aportació d’àcids grassos essencials Omega 3.

   

  “XET” Corder / xai ecològic criat al Pirineu
  Els nostres xais, corders i cabrits procedeixen de ramats de petites explotacions de l’Alt Pirineu que s’han alimentat amb llet materna, pastura fresca i cereals. Son xais amb certificació ecològica del CCPAE que garanteix que la seva carn no conté residus de pesticides, adobs químics ni antibiòtics. aporta una bona dosi de proteïnes, vitamines i minerals beneficioses per la nostra salut; així com diferents micronutrients com les vitamines B12 i B6, ideal pels esportistes.

  “Estany Roig” Embotits tradicionals
  Elaborats frescos cuits i curats. Seguim les receptes més tradicionals de la rica tradició xarcutera del Pirineu

  SALUT
  De la nostra carn destaquem que és molt adequada per a una dieta saludable basada en la prevenció de  malalties cardiovasculars, ja que a més a més de posseir un contingut baix en greix (els seus àcids grassos son principalment mono insaturats, destacant l’àcid oleic), alt contingut proteic (assegura el subministrament d’aminoàcids essencials), també disposa d’una alta densitat de nutrients, destacant les seves aportacions de vitamines i minerals com ferro, zinc, seleni i magnesi.

   

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.