D’ençà que va començar l’actual situació excepcional pel Covid19 els autònoms han estat molt colpejats.
Dilluns es va obrir un ajut per autònoms de 20 milions d’euros en una sola ajuda de 2.000 euros. Amb això només n’hi havia per a 10.000 autònoms, dels 100.000 professionals que entraven dins els criteris establerts per rebre l’ajuda.
És evident que un cop més el Govern ha errat estimant càlculs.
Hem rebut queixes per parts d’alguns socis autònoms per la mala gestió de la tramitació dels ajuts.
Des de l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell com a entitat multi sectorial, tenim el compromís de defensar els nostres associats, dels quals la majoria són autònoms, per això volem expressar el nostre malestar per la mala gestió dels ajuts.
Demanem al govern responsabilitat i compromís davant d’un col•lectiu actualment molt vulnerable com són els autònoms, els quals necessiten molta ajuda per poder tirar endavant i no ajuts creats amb falses esperances.

A més a més com a socis de PIMEC també els hi hem fet arribar la nostra queixa.