El passat divendres 9 de novembre es va celebrar la trobada anual de la nostra Associació, sota el nom de “Nit de l’Empresariat”, a l’hotel El Castell de Ciutat.

Aquesta onzena edició va comptar amb la presència de 130 assistents, que durant l’aperitiu van poder tastar diversos productes d’empreses locals. Des de l’AEAU es vol agrair la col·laboració d’Embotits Obach, Ca l’Andreu, Formatgeria Castell-llebre, Cooperativa Cadí i Xarcuteria Pagès.

Al finalitzar el sopar la Sra. Anna Gener va oferir una ponència amb el nom  “Els reptes de la nostra societat i el seu impacte al sector immobiliari”. Durant aquesta va incidir en diversos temes com que els negocis s’han d’adaptar a la nova tendència del comerç virtual, que el sector logístic està en creixement o que l’actual situació política no ha tingut la repercussió negativa a nivell empresarial que s’ha volgut fer creure. També va voler remarcar el fet que l’AEAU tingui una elevada presència de dones en la junta i la importància de crear nous models que puguin servir de referent a les noves generacions.

Posteriorment la Sra. Gener també va respondre a les preguntes dels presents, relacionades la majoria amb la polèmica del Tribunal Suprem i el impost de les hipoteques o sobre quines accions es poden emprendre a la comarca per adaptar-se als canvis que vindran.

Els assistents també van rebre uns obsequis gentilesa dels nostres patrocinadors, Caixabank, Banc Sabadell i Banc Santander.

Podeu veure les imatges de l’esdeveniment en aquest link:  https://photos.google.com/share/AF1QipOJ6Bn9yspJabBbQqf7GD7hW84SyIGuTzq64LACInIXcvp9r5yG-O_apyDIzST5oQ?key=UFVYZV90TWljRUhfODJ0N1ZEekRZWmFjUFZxcU5B