El proper 17 de novembre, a les 20.30h, a l’Hotel El Castell de Ciutat, tindrà lloc la celebració de la 10a edició de “Nit de l’Empresariat”. En aquesta ocasió, l’acte serà apadrinat pel Sr. Jordi Urbea.

En aquesta desena edició s’ha volgut apostar per donar importància a la innovació i les noves tecnologies, des del punt de vista del màrqueting i la publicitat, i per això s’ha demanat a un reconegut i prestigiós expert en la matèria que apadrinés l’acte.

El Sr. Jordi Urbea i Castells és el director general a Barcelona d’Ogilvy, l’agència internacional del holding de la comunicació WPP i considerada, a nivell mundial, la network de l’any de forma consecutiva entre els anys 2012 a 2016 als prestigiosos premis publicitaris de Cannes i és una de les agències més creatives del món.

Jordi Urbea és un dels professionals pioners en Internet del nostre país i treballa en aquest sector des dels seus inicis. Actualment és el CEO d’Ogilvy Barcelona, a més de coordinador del Màster de Marketing Directe i Interactiu de la Universitat Pompeu Fabra i membre del grup Digital Leaders d’Ogilvy EAME.

El 2015 va crear la nova unitat de negoci Ogilvy Upcelerator, una acceleradora per a ajudar a créixer a start-ups que és pionera dins del grup Ogilvy a nivell mundial. Urbea també és autor de diferents llibres i ponent en destacats fòrums empresarials i sobre el món digital.